Waarom WAT werkt

WAT Company staat voor ondernemerschap! Ervaren professionals die zich durven te commiteren aan een overeengekomen resultaat. Dit kan op urenbasis of o.b.v. fixed price tot het participeren in projecten. We brengen vraag en aanbod samen. Op deze manier krijg je opdrachten en ZP’ers op een presenteerblaadje aangeboden. Maar er zijn meer voordelen!

Alleen de beste ZP’ers kunnen zich bij WAT Company aansluiten. Na het intakegesprek doen we research naar resultaten in relevante werkervaringen. We zien toe op zowel de juiste papieren voor de opdracht (diploma’s, certificering), als voor het ondernemen (ID, KvK). Hiermee nemen we inhuurrisico’s weg en ontzorgen we de opdrachtgever.

Wanneer gewenst kunnen grotere projecten door meerdere aangesloten ZP’ers in een wisselend collectief worden uitgevoerd. Een mogelijkheid dus om samen te ondernemen.

Aansluiten bij WAT Company is kosteloos. Bij bemiddeling rekenen we een faire procentuele fee van het uurtarief. Ten opzichte van detacherings- en consultancybureau’s voert WAT Company een transparant verdienmodel zonder excessieve vergoedingen.

En voor de ZP’er: minder tijd in acquisitie betekent meer facturabele uren!