Interim management distributiecentra Kuehne en Nagel

Als je wilt dat iets snel gebeurt, vraag het dan aan iemand die het druk heeft. Dat lijkt niet logisch, maar is het juist wel. Want iemand die druk is, die heeft geen tijd om te treuzelen. Wil je dat iets écht goed gebeurt? Geef het dan aan iemand die de klappen van de zweep kent, iemand die beschikt over de juiste kennis en ervaring. Ook dát lijkt best een risico. Toch pakt het vaak veel beter uit dan je vooraf verwacht. Want iemand die onafhankelijk is, zal het beste uit zichzelf én de geboden kans naar boven halen.

Als je een organisatie langdurig gezond en gezellig wilt houden, zorg je goed voor al je stakeholders; klant, medewerker, leverancier, belegger en maatschappij.

Wij leven in een tijd waarin alles snel kan én moet gebeuren. In een paar milliseconden toveren we alles van de wereld op ons scherm en met één muisklik heb je dat Vaderdagcadeautje morgen al in huis. Niet afwachten, maar afhandelen!
Prachtig dat dingen zo snel kunnen. Tegelijk brengen deze mogelijkheden ons ook in een voortdurende rush van ongeduld en ergernis.

LogiSol Consultancy, Mark Luikens, is door WAT Company voor meerdere projecten in de logistieke sector ingehuurd. Delen door te vermenigvuldigen in de uitvoering van de werkzaamheden.