WAT kunnen we voor je betekenen?

WAT Company richt zich op hoogopgeleide zelfstandige professionals (ZP’ers) in technische vakgebieden als industrie, bouw, infra, ICT. Maar ook aan hieraan gerelateerde ZP’ers met een Triple A status. We zoeken ZP’ers, die bewust voor het ondernemerschap gekozen hebben en hierin iets bieden, dat binnen de opdrachtgevende organisatie, op het gewenste moment, niet of onvoldoende aanwezig is. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Naast het bemiddelen in opdrachten, ontsluiten we een uniek netwerk en organiseren we voor ZP’ers regelmatig events waar de techniek of branche centraal staat.

We bieden een uniek netwerk van zelfstandige professionals met een bewezen track record en decisionmakers van 1100 gerenommeerde bedrijven in Zuidoost-Nederland. Kennisdeling staat te allen tijden centraal.

In het WAT café tref je je WAT collega’s. Ontmoet op informele wijze andere ZP’ers om elkaar beter te leren kennen, ervaringen te delen, te kunnen sparren, maar bijvoorbeeld ook om plannen te smeden voor gezamenlijk ondernemerschap in de vorm van collectieve projecten.

We organiseren events voor ZP’ers waarbij de techniek centraal staat. Leer als experts van elkaar of laat je inspireren door deel te nemen aan een bezoek aan een van de opdrachtgevers.

Door het hechte netwerk bestaat bij uitval een goede kans op het snel vinden van een geschikte vervangende ZP’er zodat uw business of project minimale hinder ondervindt.