WAT is?

Een sterke schakel in de arbeidsmarkt van morgen. Wij geloven in een netwerkmaatschappij waarin ZP’ers en opdrachtgevers op het gewenste moment samenwerken op basis van wederzijdse onafhankelijkheid. Dat is wat we willen faciliteren! WAT staat voor:

Dit borgen we door intensieve screening van ZP’ers op het gebied van ervaring en resultaat. Maar ook door het wegnemen en bewaken van risico’s rond o.a. inlenersaansprakelijkheid en de wet DBA.

De WAT Company bindt en boeit technische ZP’ers samen met opdrachtgevers tot een hecht collectief. We bouwen aan een vaste flexibele schil rond een of meerdere opdrachtgevers. ZP’ers en bedrijven leren elkaar kennen waardoor ze eenvoudig in te zetten zijn voor een volgend project.

We geven ZP’ers een professioneel ‘thuis’ waarin andere ZP’ers gezien worden als collega-ondernemers en kennis gedeeld kan worden. Tegelijkertijd ontsluiten we de bij ZP’ers aanwezige technische kennis voor de diverse opdrachtgevers. Hierdoor huren bedrijven specifieke kennis en competenties met een goed gevoel in.

Er is een sterke binding met het lokale bedrijfsleven. Onnodige reistijd nemen we weg waardoor kosten, tijd en milieu worden bespaard.