WAT voor wie?

Ervaren ZP’ers
Ben jij zelfstandig professional met een expertise binnen een technische branche en serieus goed in wat je doet? Ben je HBO+ geschoold? Kan je prima je boontjes doppen maar wil je je business naar een hoger niveau tillen? Dat kan ook als interim- of projectmanager. Belangrijk is dat je als ondernemer denkt en je durft te committeren aan een te bepalen resultaat. Samen succesvol zijn! Wanneer je tevens bereid bent je kennis en netwerk te delen dan ben jij de ZP’er waar wij graag mee in contact komen.

Specialisten met de ambitie om ZP’er te worden
Je beantwoordt in je hart bovenstaande vragen met ja, maar je bent nog geen ZP’er? Graag laat je je ondersteunen in je stap naar zelfstandig ondernemerschap? Ook dan behoor je tot de doelgroep waar wij ons graag voor inzetten.

Opdrachtgevers
Heeft u tijdelijk behoefte aan een ervaren specialist die zich durft te commiteren aan het gewenste resultaat of het hele project overneemt? Iemand die uw business begrijpt en snel kan schakelen? Iemand die graag uw probleem oplost? Ziet u ook de arbeidsmarkt veranderen en wilt u uit strategische overwegingen meebouwen aan een vaste flexibele schil (community) van experts waar u op kan terugvallen als het nodig is? Wanneer dit het geval is dan bent u de opdrachtgever waar wij graag mee in contact komen.