WAT academy

Als ZP’er aan de top komen van je vakgebied is moeilijk. Aan de top blijven is echter minstens zo moeilijk! Het is dan ook noodzakelijk om je persoonlijk en vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.

WAT Company faciliteert en ontzorgt je hierin, door trainingen en opleidingen aan te bieden die bij jou passen. Daarmee hou jij je focus op je klanten en opdrachten en behoudt de opdrachtgever waar voor zijn geld. De voordelen zijn zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Met zoveel expertise binnen één netwerk is het logisch van elkaar te leren. We faciliteren bijeenkomsten voor ZP’ers om elkaars kennis te delen.

Naar behoefte, van aangesloten ZP’ers, wordt opleiding ingekocht en aangeboden. Dit kan uiteen lopen van algemene trainingen die ZP’er helpen in zijn vaardigheden als ondernemer en vakgerichte technische bijscholing tot volledige masteropleidingen.

Door continue te werken aan kennisontwikkeling blijft de ZP’er ook de professional van de toekomst. Op deze wijze wordt de opdrachtgever ook in de toekomst optimaal bediend.

Door collectieve inkoop van trainingen en opleidingen wordt substantiële korting bedongen.