De virtuele mini living lab!

Perfact Group, Meet the Youngsters en Cipher community presenteren… the virtuele mini living lab!

 

Cipher staat synoniem voor een moderne werkwijze om uw vraagstukken op het gebied van software te beantwoorden. Cipher is een virtuele organisatie van Innervate Services en de WAT Company. Deze succesvolle samenwerking bedenkt, ontwikkelt en beheert software voor u op maat. Software voor iedere toepassing en voor ieder device.

Cipher community heeft in opdracht van Perfact Group en Meet the Youngsters de fysieke mini koelfabriek van Perfact Group gevirtualiseerd en in een gaming omgeving geplaatst.

Om leerlingen en studenten kennis te laten maken met diverse werkomgevingen, kun je ze meenemen naar bedrijven. Maar… andersom is natuurlijk veel efficienter te organiseren. Meet the Youngsters vindt het belangrijk leerlingen en studenten te enthousiasmeren en aan te sporen proactief bezig zijn met hun arbeidsmarktoriëntatie. Sommige beroepen zijn duidelijk voor leerlingen en studenten, anderen niet. Om leerlingen een duidelijk beeld te geven van een werkomgeving, heeft Cipher Community  mini living lab van Perfact Group gevirtualiseerd en in een gaming omgeving geplaatst.

In de foto ziet u de fysieke variant, de pc versie die op het scherm is geprojecteerd en op de Ipad ziet u de game die de studenten in de VR-bril aan het spelen zijn. Zij bedienen de mini koelfabriek in de VR-bril

Deze virtuele werkomgeving biedt de leerlingen en studenten de mogelijkheid een werkomgeving en beroep te ontdekken vanuit hun eigen stoel! Deze futuristische ondersteuning van de arbeidsmarktoriëntatie maakt onderdeel uit van het “Serious Game” project, www.meettheyoungsters.nl/seriousgame